Останній дзвоник пролунав...

Сьогодні учні, вчителі, батьки, гості зібралися на шкільному подвір’ї для проведення святкової лінійки свята Останнього дзвоника. Почесними гостями свята були перший заступник сільського голови Джулинської територіальної громади Ніна Кравець та староста села Микола Макарчук, які звернулися до учнів з щирими словами привітання та побажання.

Традиційно лінійку розпочала директор ліцею Людмила Кравець.З теплом у серці згадували про насичені та сповнені викликів роки шкільного життя, що зробили з колишніх наївних дітей нинішніх юнаків та дівчат, які сміливо дивляться у майбутнє та впевнено прямують до мети, вже сьогодні змінюючи світ навколо себе. Не забули й про численні перемоги ліцеїстів на різноманітних олімпіадах, турнірах та конкурсах – усіх переможців було урочисто нагороджено дипломами, грамотами та подяками.
Любі випускники! Ви пройшли нелегкий шлях за одинадцять шкільних років, подолали безліч труднощів, здобули багато перемог, великих і малих. Нехай досвід і знання, які ви здобули за роки навчання, стануть вам у нагоді, а спогади про наш ліцей будуть лише теплими. Бажаємо вам вдалого вибору та легкого шляху!
Кiлькiсть переглядiв: 37

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.